Theta Healing Uygulama ve Eğitim

Öncelikle sizelere Theta Healing hakkında bilgi vermek istiyorum. Theta Healing yüz yüze yapılan bir uygulamayı ve eğitimi kapsar.

Theta Healing Nedir?

Beynin theta frekansında olduğu zaman uygulanan iyileşme çalışmalarıdır.

Kurucusu Vianna Stibal’dır.

Theta healing ile, bedensel, zihinsel, sosyal ve her türlü sorunun oluşma sebebi; yani kök nedeni bulunarak , oluşma zamanında çözümler uygulanır. bu kuantum bilimidir.

Kişiler, görünürde bu dünyada ve şimdide iseler de, onların geçmişten; anne karnından ve atalarından aktarımları, bugünkü yaşamda edindikleri ve herbir varlıktan akışlar ile etkileşimdedirler.

Bu tekniğin sahibi Vianna Stibal’dır. Bir enerji terapisti olan Stibal’a doktorlar bir gün kanser olduğunu ve çok fazla ömrü kalmadığını söylüyor. Vianna Stibal bunun üzerine enerjiye dair tüm bildiklerini içsel rehberliğiyle birleştirerek kendi üzerinde denemeye başlıyor. Ardından bu tekniği sayesinde kendini iyileştiriyor. İyileştikten sonra kendini Theta Healing’e adayan Stibal bu yöntemle insanları iyileştirmeye başlıyor.

Bir sıkıntı bugün görünse de, asıl başlangıç zamanı çok geride olabilir.

Bu teknikle bedensel veya ruhsal yaraların üzerine bant yapıştırmak yerine, onu kaynağından temizlemek ve tekrar oluşmaması için önlem alınmaktadır.

Bunlar kişide kayıtlı olumsuz programların tesbiti be olumlu programlara dönüştürme çalışmalarıdır.

Theta Healing Eğitimleri Hakkında

Bu aslında herkesin öğrenebileceği bir tekniktir. Zaten insanların içinde mevcut olan bir enerjiyi gözlemleyerek olumluya yönlendirmeyi öğrenmektir. Sizde bu tekniği örnek ve uygulamak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Comments (3)

  1. Sıcaklığıyla , samimiyetiyle tevazusuyla işini severek yapan bir insandır kendisi. Amacı insanlara yardımcı olmak sıkıntılarına şifa olabilmek .. Emine Hanımdan ben memnun kaldım Şahsen…
    Kendisine Çok teşekkür ederim . En sıkıntılı ve darda olduğum zamanlarda yetişti önenmsedi, ilgilendi ..
    Hu bu arada Çalışmalarda da çok eğledim:))):)))

    • Pelin Soysal

      Merhaba, theta healingi daha once duymustum ve cok merak ediyordum. Emine hn ile tanistikdan sonra seans almak cok istedim. Basta kendime inanmadim ama 4-5seans sonra inanilmaz ve kalici degisim yasadim. Emine hanima vesile oldugu ve hayatima dokunudugu icin cok tesekkur ederim.

  2. İrem

    Emine hocaya gelmeden önce her gün ağlıyordum. Çözülmemiş çocukluk travmalarım vardı. Gelecek kaygılarım vardı. Nefesimi dahi huzursuz ve kaygılı alıyordum. Emine hocayla seans yaptıktan sonra aldığım nefes dahi değişti nefesimi huzurla aldığımı hissediyorum. Kalp çarpıntılarım geçti. Geleceğe dair kaygılarım güzel umutlara dönüştü. Emine hoca ile iyi ki yollarımız kesişmiş daha güzel bakıyorum hayata:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Contact

İletişim Bilgileri

Geçmiş hayatında yaşamış olduğun sorunları çözüp, yeniden kontrol altına almak istiyorsan
3 anahtardan birini seçebilirsiniz;

DANIŞMANLIK

Farklı tekniklerle kişiye özel uygulama yapılmaktadır.

SEMİNER

Grup olarak eğitim verilmektedir. Eğitimler online veya yüz yüze yapılmaktadır.

PLATINUM SEMİNER

Tek kişilik özel eğitimdir. Uygulamalı eğitimi kapsamaktadır.

Contact